We zijn sinds 25 jaar actief in de speelgoedwereld en verdelen aan winkeliers kwalitatieve merken in de Benelux.

Gedurende deze 25 jaar hebben we veel ervaring  opgedaan op verschillende gebieden.  In deze tijd hebben we een groothandel en ook een speelgoedwinkel in Brussel gehad. De laatste jaren opereren wij als agent voor de prachtige merken DJECO en VAH.

Pipolino-Toys verkoopt sinds 1995 met veel succes en als exclusief agent Djeco in Nederland en Vlaanderen en VAH in de BENELUX. Samen met onze klanten bouwen wij aan lange termijn relaties en willen samen succesvol zijn. Kwaliteit, klant- en servicegerichtheid, betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijke waarden.

We zijn aanwezig op verschillende (internationale) beurzen, zie agenda.

Daarnaast hebben wij onze eigen show-room in Evelette (België). Daar bent u altijd van harte welkom om samen de collectie te bekijken. We maken ook graag een afspraak met u in uw winkel.

 

DJECO

Djeco is in 1954 opgericht en wordt in 60 landen verkocht. Klik hier voor meer informatie over Djeco.

 

VAH

VAH is een prachtig Duits houtbewerkingsbedrijf en een familiebedrijf dat al 35 jaar de mooiste collectie houten middeleeuwse wapens en houten speelgoed maakt. Zoals schilden, zwaarden, handbogen, pijl en bogen en nog veel meer. Alle producten worden heel uitgebreid getest en zijn
100 % veilig. Alles wordt in Duitsland geproduceerd en is op voorraad en snel leverbaar.
Klik hier voor meer
info over VAH Spielzeug Manufaktur

 

Voorwaarden

Bent u een nieuwe klant en wilt u meer informatie over de mogelijkheden om onze merken te verkopen en de voorwaarden weten stuur dan een mail aan: contact@pipolino-toy.be We komen graag met u in contact.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password